Kwilt is niet in één keer af. Er wordt hard gewerkt om allerlei fantastische werkplekken aan te kunnen bieden. Maar tot die tijd kun je ook al met veel plezier gebruiken maken van onze andere faciliteiten. Reserveer onze strandtent voor een inspirerende vergaderlocatie, huur een Tiny Office als je op zoek bent naar een unieke werkplek, of neem vanaf 20 april een kijkje in ons park.

Tiny Offices

Ben je nu al op zoek naar een inspirerende werkplek? Huur dan een Tiny Office! Onze Tiny Offices bieden plek aan 1 tot 4 personen en huur je inclusief wifi en koffie en thee. De Tiny Offices zijn al te huur vanaf één dag, maar langer kan natuurlijk ook. Wees er snel bij want de beschikbaarheid is beperkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 Bel/mail ons of stuur een appje: 06 1264 3401

Tijdlijn Tiny Office

Vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende plek voor een vergadering, workshop, of andere bijeenkomst? Wat dacht je van onze strandtent. Na zo’n 15 jaar dienst te hebben gedaan als surfclub in Noordwijk, staat deze strandtent nu “gewoon” in Groningen. De strandtent is te huur voor een dagdeel of een hele dag (max. +-15 personen, catering en andere opties zijn mogelijk). 

Wil je gebruik maken van deze toffe locatie of heb je vragen, bel/mail ons dan of stuur een appje: 06 1264 3401

Tijdlijn Strandtent

Park

Kom een kijkje nemen in ons park. Loop tussen de bomen door, ruik de bloemen en hoor de bijen zoemen. Neem plaats op het terras en pak een drankje uit onze Honesty Bar. Kom tot rust in deze groene oase op het oude Suikerterrein. Wie zien we deze zomer?

Tijdlijn Park

Werken in een huis

Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt. Houd onze website in de gaten!

Tijdlijn Woning Zw

Werken in een appartement

Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt. Houd onze website in de gaten!

Tijdlijn Appartementen Zw